Protocol

Prins Erik d'n 1e

Leutige Websaait bezoekers !

Leutige bezoekers van de Mastepinnelaand websaait!

Leutig dat je de weg naor ons digitaole platform heb kunne vinde die er wir geweldig uit ziet. Alle informatie is hier wir terug te vinde over het carnaval in Mastepinnelaand. Zowel het heden als het verleden, foto's en filmpkes kunde hier terug vinde. Kijk trouwes ok eens op onze Facebook pagina, want dan blijfde ook helemaol op de hoogte.

Komend jaor mag ik vur de 12e keer Prins Erik d'n 1e van Mastepinnelaand zijn tijdens het prachtige feest, en ik heb er nog altijd veul zin in.

We gaon er wir een hoop bekende leutige activiteiten houden, en vur alle Mastepinne wa leutigs bieden. Same meej mun hofkapel W'ornouwus gaon we alle Mastepinne weer vermaoke, van jong tot oud. Het motto dit jaor is "'t Ouw nie op",en dat past wel goed bij ons. Samen met Grootste Boer Peer en Sjampetter Joene zijn we namelijk nog lang niet van plan om te stoppen, en ook onze stichting ouw nog lang nie op want we hebben gelukkig wir een paor nieuwe gezellige leden erbij!

Ook wat betreft een nieuwe nar houw het gelukkig nog lang nie op, want we zulle bij het inhalen van de Prins en zijn gevolg ook een nieuwe Nar gaan presenteren. Het viel nog nie mee om een nieuwe te vinde, maor we zijn gewoon nie opgehouwe meej zoeke! Kom dus op zaterdag 11 februari 2017 vanaf 13:30 naor het nieuwe Gertrudisplein vur de kerk in Mastepinnelaand zodat ge zelf kun zien wie het is geworre.

Vor nu wens ik iedereen een jil leutige carnaval, en kom zeker eens lekker meevieren in Mastepinnelaand!

(Agge nou nog vragen heb, of ideeje, of mij gewoon een leutig mailtje wil sture dan kan da via prinserik@mastepinnelaand.nl)

Leutige groeten, Prins Erik d'n 1e van Mastepinnelaand

Grootste Boer Peer

Leutige website bezoekers van Mastepinnelaand,

Zo zo 2016 is net voorbij en wat hebben we mee z'n alle al weer zin in carnaval 2017! Mee 11-11 ware er veul kindere die na het lope en zinge langs de deure wat lekkers konde komme drinken in de nieuwe fojee van dorpshuis de Spil, ut war lekker druk zeg!. Nadat iedereen wir wat opgewarmd was konde wij als protocol tevoorschijn komme samen mee Prins Erik, Sjampetter Joene en ik (Grootste Boer Peer) waren we bijna compleet. Alleen het laotste touw, daar hing helaos gin Nar aan. Na veul zoeken was het ons toen nog niet gelukt!

Het word dit jaor me 3e jaar en als ik zeg dat het elk jaor leutiger wor en gezelliger moet je me maor geloven. Agge me niet geloofd motte zeker te wete eens komme kijke dan witte da'k nie lieg! In Mastepinnelaand kunde mee carnaval veul verschillende dingen doen. Zo zijn er activiteite voor jong en oud. Nou bende wel nieuwsgierig geworden denk ik, dus klik maor eens op activiteite en lees op ut gemakje eens alles goed door zo da ge niks zal missen in 2017 in Mastepinnelaand!

Leutige Mastepinnen en Mastepinnekes, we gaon er wir een jil mooi jaor van make met elkaor, dat er weer veul mooie creaties te mogen zien zijn tijdens de optocht en dat er veul leut mee mekaor gemaokt kan worden. Leutige mensen veel plezier van 't jaor en we zien mekaor!

Groetjes Grootste Boer Peer

Sjampetter Joene

Leutige Mastepinne en Mastepinnekes en surfurs op het internet,

Wa leuk da jullie op onze websaait zen belaand. Hier kunde alles vinne over de carnaval in Mastepinnelaand. Ok komme er natuurluk wir alle foto’s te staan van al oonze activiteiten. En ge kun natuurluk wir ons carnavalsliedje vinne. Da wor wir oeffene en dan kunde ut meej carnaval uit volle borst meej zienge.

Ik ben vur ut 6e keer Sjampetter van Mastepinnelaand. Saome mee Prins Erik d’n 1e, Grootste boer Peer en Nar Tommeke gaon wij wir nar alle activiteiten tijdens de carnaval en da is dan ier op de saait wir terug te vinne .

Onze prins is dees jaor vur dun elfde keer de prins van Mastepinnelaand. Hiervur kom een mooi jubileumfeest. Mar er is ok wa miender goed niews van oonze nar. Die gaot er meej stoppe en da vin ik jil jammer. Hiervur is tur dan ok een afscheidsreceptie op de lest dag van carnaval.

Ik hoop jullie allemaol wir te zien tijdens de aktiviteiten op Mastepinnelaand mee de carnaval. Of ge nu groot of klein zijt, dik of dun, jong of oud. Carnaval op Mastepinnelaand is vur iedereen. Auw de websaait en ut boekske in de gaate, zoda we oew nie hoeve te misse tijdens een van de aktiviteiten.

Iedereen veul leut meej de carnaval. En tot ziens op Mastepinnelaand

Groeten van Sjampetter Joene

Wulde iets weten over orde en regels in Mastepinnelaand mail dan naor mij dur op onderstaonde link te klikke.

Stuur Sjampetter Joene een e-mail!