Programma 11-11 Wouwse Plantage 2017

Op zaterdag 11 november 2017 start om 18.30 uur bij basisschool Heilig Hart in Wouwse Plantage het programma van 11-11. Kinderen trekken met de lampionnenoptocht verder het dorp in. Vanaf 19.30 uur deelt carnavalsstichting de Mastepinne in de foyer van dorpshuis de Spil warme chocomel uit.

Om 20.11 uur maakt de stichting samen met de aanwezige kinderen het carnavalsprotocol van 2018 bekend. Met levendig beeldmateriaal wordt, onder het nieuwe motto ‘Tis un plaotje’, voor de jeugd telkens duidelijker wie dit jaar de nieuwe prins, grootste boer, sjampetter en nar zijn.

Direct na de bekendmaking wordt het nieuwe lied van Hofkapel Afslag de Pin gepresenteerd en het insigne onthuld. Voor de liefhebbers deelt de carnavalsstichting daarna snert uit. Iedereen is van harte welkom op deze avond.