Carnavalsactiviteiten Wouwse Plantage

Vacatures

Op vrijdag 7 februari 2020 trapt stichting Kindercarnaval de Mastepinne het carnavalsseizoen in Wouwse Plantage af met het Moederkusbal, dat om 20.30 uur in de foyer van dorpshuis de Spil van start gaat. De foyer wordt dan getransformeerd tot Mastepins gokpaleis. Muziek wordt verzorgd door Boden Events en zowel Hofkapel Afslag de Pin als dweilband Wornouwus treden op.

Op zaterdag 8 februari wordt om 13.30 uur het protocol van Mastepinnelaand op bijzondere wijze ingehaald op het Gertrudisplein. Prins Erik d’n 1e ontvangt dan de sleutel van Mastepinnelaand, waarna carnavalsmascotte de Mastepin uit het bos gehaald wordt. Daarna vervolgt de kindermiddag in dorpshuis de Spil, waar de kinderen gaan knutselen, spelen en feesten.

In restaurant Kwizien vindt op zondag 9 februari om 12.00 uur het Lunche meej de Prins plaats. Met eten en drinken viert de stichting met de aanwezigen het begin van het carnaval. Volwassenen betalen €7,50 en kinderen €5,- voor een uitgebreide maaltijd inclusief consumptie. Hofkapel Afslag de Pin en een bijzondere goochelaar maken hun opwachting op deze middag.

In het weekend daarop vindt op vrijdag 14 februari tussen 19.30 en 22.00 uur het Colabal plaats in dorpshuis de Spil. Het thema dit jaar is ‘Valentijn’. Samen met het protocol van Mastepinnelaand en Aopelaand viert de jeugd ‘s avonds groots feest. Snoep en cola kost slechts 1 euro. Kinderen vanaf groep 6 van de basisschool tot en met jongeren van 15 jaar zijn van harte welkom.

Op zaterdag 15 februari trekt om 13.30 uur de eerste optocht van Brabant door de straten van Wouwse Plantage. Het publiek kan op hun favoriete deelnemer stemmen door het optochtnummer te whatsappen naar 06-27111194. Aanmelden als deelnemer kan via het online inschrijfformulier. Om 21.00 uur vindt het populaire Mastepinnebal met DJ van de V plaats in de Spil.

Tot slot wordt op zondag 16 februari om 14.00 uur de talentenjacht ‘Het Foute Songfestival’ in dorpshuis de Spil gehouden. Naast zangers treden ook andere artiesten op met bijzondere acts. Nieuw dit jaar is het unieke carnavalskaraoke-uur. Aanmelden als artiest kan via toonvandekar@hotmail.com. Iedereen is van harte welkom.