Beeldmateriaal 44-jarig Jubileum Mastepinnelaand

In 2022 viert Stichting Kindercarnaval de Mastepinne uit Wouwse Plantage haar 44-jarig jubileum. Een speciale commissie is druk bezig met de eerste voorbereidingen voor dit bijzondere jubileumjaar dat gevierd zal worden onder het motto: “Dur val wa te 44”. Voor dit jubileum zijn wij op zoek naar beeldmateriaal uit de afgelopen 44 jaar. Het gaat hier om zowel foto- als videomateriaal, met name van voor het jaar 2010. 

Dit beeldmateriaal zou gemaakt moeten zijn tijdens carnavalsactiviteiten in Wouwse Plantage zoals de kindermiddag, optocht, 11e v/d 11e viering of het carnavalsbal. Ook beelden van carnavalsgroepen zoals bouwclubs, dweilbandjes of optochtdeelnemers zijn zeer welkom. De beelden zouden bij voorkeur digitaal aangeleverd mogen worden, maar dit is niet noodzakelijk. Deze beelden zullen gebruikt gaan worden voor een uniek project. 

Heeft u daarom nog foto- of videobeelden die gemaakt zijn tijdens de carnaval in Wouwse Plantage dan zouden wij het erg op prijs stellen om contact op te nemen via https://www.mastepinnelaand.nl/beeldmateriaal of stuur een e-mail naar jubileum@mastepinnelaand.nl