Programma 11e v/d 11e viering Mastepinnelaand Dur Val Wa Te 44

Op donderdag 11 november is het weer zover en gaan we de 11e v/d 11e vieren in Mastepinnelaand. Het nieuwe protocol, lied en insigne wordt bekend gemaakt onder het motto Dur Val Wa Te 44. Daarnaast gaan we dit jaar ook op 30 oktober 2021 een knutselmiddag houden om je aan een mooie lampion te helpen voor Sint Maarten.

ZATERDAG 30 OKTOBER 2021

De 11e v/d 11e staat weer bijna voor de deur. Dat betekent natuurlijk dat het weer bijna Sint Maarten is. Om de kinderen in Wouwse Plantage aan een mooie lampion te helpen organiseren we dit jaar voor het eerst op zaterdag 30 oktober 2021 een Sint Maarten lampion knutselmiddag in Dorpshuis de Spil.

Van 13:30 uur tot 15:00 uur kunnen alle Mastepinnekes tussen de 3 en 12 jaar hier een eigen lampion komen knutselen. Het enige wat ze mee moeten nemen is een lege frisdrankfles. Omdat we wel graag willen weten wie er allemaal komen wordt er gewerkt met een opgaveformulier. Je kan je t/m 24 oktober 2021 opgeven via de volgende link.

donderdag 11 November 2021

Op donderdag 11 november 2021 organiseert stichting Kindercarnaval de Mastepinne de 11e v/d 11e viering met de jaarlijkse Sint-Maarten lampionnenoptocht.

Van 18:30 uur tot 19:30 uur kunnen de kinderen langs de deuren gaan om een Sint Maarten liedje te zingen. In ruil hiervoor zullen de kinderen beloond worden met een lekkere versnapering. Halverwege de route kunnen ze ook nog eens een beker warme chocomel krijgen.

Aansluitend start de 11-11 viering van Mastepinnelaand van 19:45 uur tot 22:30 uur in de foyer van Dorpshuis de Spil en zal op ludieke wijze het Protocol, het lied gemaakt door hofkapel W’ornouwus en het nieuwe insigne voor het 44-jarig jubileumjaar bekend gemaakt worden.

We starten extra vroeg met het officiële gedeelte onder het motto Dur Val Wa Te 44 en hopen zo dat hier ook veel kinderen bij aanwezig zullen zijn. Iedereen is van harte welkom!