Pindurpse Kraant 2022

Op zondag 23 januari 2022 is de Pindurpse Kraant weer bezorgd in alle brievenbussen binnen de bebouwde kom van Mastepinnelaand. Het buitengebied zal in de loop van de week ook de de nieuwste editie ontvangen. In verband met de huidige corona maatregelen is het voor ons namelijk erg lastig om te gaan collecteren. Toch kan er ook digitaal een donatie gedaan worden.

Het boekje staat weer bomvol leuke stukjes en natuurlijk kan je er ook ons programma voor 2022 lezen onder het motto “Dur Val Wa Te 44”.Bij het boekje zal een flyer zitten waarop vermeld staat dat we niet zullen collecteren, maar dat je ook geld over kan maken.

Wil je graag een donatie doen om Stichting Kindercarnaval de Mastepinne financieel te steunen, dan kan dat natuurlijk ook digitaal!

Een donatie kan al vanaf €1. Hoeveel je wil doneren is daarna helemaal aan jezelf,. Je past gewoon eenvoudig het bedrag aan door het aantal donaties in te vullen en betaalt gewoon via iDEAL. Een donatie kan je uitvoeren door het aanschaffen van donaties in onze webwinkel.

Alvast enorm bedankt en wij zien u graag tijdens een van onze activiteiten!