De Pinse Thuislunch

Op zondag 13 februari 2022 is het weer smullen geblazen. Die middag gaan we namelijk weer Lunche Meej de Prins. Helaas kunnen we dit nog niet gezellig met alle Mastepinne en Mastepinnekes bij elkaar doen. Daarom houden we na het geweldige succes van vorig jaar wederom in samenwerking met Restaurant Kwizien De Pinse Thuislunch!

Via onze website kan je net als vorig jaar weer heerlijke lunchpakketten bestellen, die volledig verzorgd worden door Restaurant Kwizien. Er zijn pakketten te bestellen voor kinderen en voor volwassenen.

  • De Lunch Box Mastepin voor een volwassene kost €9 per stuk
  • De Lunch Box Mastepinneke voor een kind kost €6,50 per stuk.

De lunchpakketten zullen net als vorig jaar op zondagmorgen 13 februari 2022 vanaf 11:00 uur door de stichtingsleden bij je aan de deur afgeleverd worden.

Hierna is het tijd om je goed te verkleden en volledig uitgedost aan tafel aan te schuiven. Ook dit jaar sturen we namelijk ruim van tevoren per e-mail een link toe waarmee je online kan inloggen. Op die manier kunnen we toch allemaal samen eten en nog enkele leuke online spelletjes doen.

Heb je ook al honger gekregen?

Bestel dan nu je lunchpakket vóór donderdag 10 februari 2022 in onze webwinkel en eet lekker mee tijdens De Pinse Thuislunch!