de Mastepinne vieren jubileum zondag 20 februari 2022 met grootse première jubileumshow in C-Cinema Roosendaal

Dur Val Wa Te 44 op zondagmiddag 20 februari 2022. Op die dag gaat Stichting Kindercarnaval de Mastepinne het 44-jarig jubileum vieren met een grootste première van de jubileumshow in de C-Cinema in Roosendaal.

Naast een groot aantal genodigden is het voor iedereen mogelijk om vanaf maandagavond 7 februari 2022 voor de prijs van €10 een ticket te kopen voor deze unieke middag.

Speciaal voor dit jubileum is er door ZuidWestTV een tv-programma gemaakt. In deze bijzondere uitzending zitten verschillende oud-hoogheden van Mastepinnelaand aan de talkshowtafel en wordt de geschiedenis van carnaval in Wouwse Plantage doorlopen. Aan de hand van leuke anekdotes wordt er teruggekeken op de activiteiten die er in de loop van de jaren gehouden zijn. Dit alles is aangevuld met uniek foto- en videomateriaal.

Wij willen iedereen de mogelijkheid geven om deze show al te zien voor hij op tv zal komen. Tijdens de jubileummiddag zal deze show dan ook groots in première gaan. Deze première zal plaats gaan vinden in de C-Cinema aan de Nieuwstraat 2 in Roosendaal. Vanaf 13:11 zijn de gasten op deze middag welkom. Naast de genodigden is het voor iedereen mogelijk om deze middag bij te wonen. Alle kaarten zijn inmiddels verkocht, dus het beloofd een bijzondere middag te worden!


Op zondag 27 februari zal dit  1 uur durende tv-programma voor iedereen uitgezonden worden op ZuidWestTV.

ZuidWestTV is te vinden middels de volgende kanalen:

  • Ziggo: kanaal 39
  • KPN: kanaal 1420
  • XS4ALL: kanaal 596
  • Telfort: kanaal 1420
  • Vodafone: kanaal 792
  • Delta en CAIW: kanaal 12