Nieuw motto voor 2023 bekend gemaakt tijdens De Online Afsluitingsavond: Ge Wit Nie Wa Ge Ziet

Op dinsdagavond 1 maart heeft via YouTube de online afsluitingsavond plaats genomen van Mastepinnelaand. Sjampetter Joene sloot voor het elfde jaar de carnaval af, samen met Nar Tommeke, Grootste Boer Peer en Prins Erik d’n 1e. In de video werd er teruggekeken op de activiteiten van dit jaar met het motto Dur Val Wa Te 44. Dit motto werd vorig jaar gekozen vanwege het 44-jarig jubileum van Stichting Kindercarnaval de Mastepinne.

Via de website van Mastepinnelaand kon er een week lang gestemd worden op een van de 3 motto’s voor het carnaval in Wouwse Plantage in 2023. In het YouTube filmpje is er teruggekeken op de activiteiten van 2022 en is het nieuwe motto bekend gemaakt. Met de helft van de stemmen is de keuze gevallen op het motto “Ge wit nie wa ge ziet”.