De Mastepinne vieren feest op zaterdag 6 augustus 2022 met eerste editie De Pin Live

Op zaterdagavond 6 augustus 2022 van 19:00 uur – 1:00 uur vindt er een nieuw evenement plaats in Wouwse Plantage, namelijk De Pin Live

Stichting Kindercarnaval de Mastepinne uit Wouwse Plantage bestaat in 2022 44 jaar. Omdat de versoepelingen net iets te laat kwamen zal dit nog één keer goed gevierd worden. Dit wordt gedaan met de eerste editie van het gloednieuwe evenement De Pin Live. 

De Pin Live zal plaatsvinden op het feestplein in het hart van het dorp tijdens de jaarlijkse kermis van Wouwse Plantage. DJ BODDE van Boden Events zal die avond de bezoekers voorzien van de lekkerste nummertjes voordat de Brabantse feestband De Fik Erin de boel helemaal op zijn kop gaat zetten.

De horeca wordt verzorgd door de Commerce uit Kruisland en de toegang is helemaal gratis.