Op 29 oktober 2022 wederom Sint Maarten Lampion Knutselmiddag

Over een paar weken is het weer zover en vindt op vrijdag 11 november 2022 de 11e v/d 11e viering plaats. Dat betekent dus ook dat het weer bijna Sint Maarten is. Om de kinderen in Wouwse Plantage aan een mooie lampion te helpen organiseren we dit jaar na het succes van vorig jaar op 29 oktober 2022 voor de tweede keer een Sint Maarten Lampion knutselmiddag in Dorpshuis de Spil.

ZATERDAG 29 OKTOBER 2022

Van 13:30 uur tot 14:30 uur kunnen alle Mastepinnekes tussen de 3 en 12 jaar hier een eigen lampion komen knutselen. Het enige wat ze mee moeten nemen is een lege frisdrankfles. Omdat we wel graag willen weten wie er allemaal komen wordt er gewerkt met een opgaveformulier. Opgeven is helaas niet meer mogelijk.

Op vrijdag 11 november 2022 organiseert stichting Kindercarnaval de Mastepinne vervolgens de 11e v/d 11e viering met de jaarlijkse Sint-Maarten lampionnenoptocht.

Van 18:30 uur tot 19:30 uur kunnen de kinderen langs de deuren gaan om een Sint Maarten liedje te zingen. In ruil hiervoor zullen de kinderen beloond worden met een lekkere versnapering. Halverwege de route kunnen ze ook nog eens een beker warme chocomel krijgen.

De lampionnenoptocht wordt afgesloten in Dorpshuis de Spil waar daarna direct de 11e v/d 11e viering zal gaan starten. Hierbij wordt het nieuwe protocol voor 2022 onthuld. Ook wordt het nieuwe insigne getoond. Tenslotte wordt ook het nieuwe carnavalslied gepresenteerd door hofkapel W’ornouwus onder het motto Ge wit nie wa ge ziet!