Ge wit nie wa ge ziet tijdens 11e v/d 11e viering Mastepinnelaand

Het protocol zoals het in 2021 bekend gemaakt werd

Op vrijdag 11 november 2022 is het weer zover en gaan we de 11e v/d 11e vieren in Mastepinnelaand. Het motto voor 2023 is Ge wit nie wa ge ziet, en dat zullen de aanwezigen gaan merken die avond. Het nieuwe protocol, lied en insigne zal die avond gepresenteerd worden.

vrijdag 11 November 2021

Op vrijdagavond 11 november 2022 organiseert stichting Kindercarnaval de Mastepinne de 11e v/d 11e viering met de jaarlijkse Sint-Maarten lampionnenoptocht.

Van 18:30 uur tot 19:30 uur kunnen de kinderen langs de deuren gaan om een Sint Maarten liedje te zingen. In ruil hiervoor zullen de kinderen beloond worden met een lekkere versnapering. Halverwege de route kunnen ze ook nog een beker warme chocomel krijgen aangeboden door stichting Kindercarnaval de Mastepinne.

Aansluitend start de 11-11 viering van Mastepinnelaand vanaf 19:45 uur in de foyer van Dorpshuis de Spil en zal op ludieke wijze het protocol, het lied gemaakt door hofkapel W’ornouwus en het nieuwe insigne voor 2023 bekend gemaakt worden.

We starten extra vroeg met het officiële gedeelte onder het motto Ge wie nie wa ge ziet en hopen zo dat hier ook veel kinderen bij aanwezig zullen zijn. Iedereen is van harte welkom.

W’ornouwus tijdens de 11e v/d 11e viering 2021