Inschrijvingsdatum Het Mastepinne Theater verlengd naar 30 januari 2023!

Dit jaar vindt voor de eerste keer Het Mastepinne Theater plaats

Ge wit nie wa ge ziet in Mastepinnelaand, want op zondag 12 februari 2023 vindt voor de eerste keer Het Mastepinne Theater plaats. Op deze dag wordt de grote zaal van Dorpshuis de Spil omgetoverd in een heus theater en krijgen de bezoekers een middagvullende show voorgeschoteld.

De eerste editie staat in het teken van het afscheid van Prins Erik d’n 1e van Mastepinnelaand en heeft daarom de ondertitel “De Afscheidsshow” gekregen. De inschrijvingsdatum is onlangs verlengd naar 30 januari 2023 dus zorg dat je je voor die datum inschrijft!

Deze afscheidsshow zal vol met muziek, dans, humor en interactie met het publiek zitten. In een echte theatersfeer krijgt u een reeks van acts voorgeschoteld voor en door échte Mastepinne. De show is een unieke middag voor het hele gezin en is geschikt voor alle leeftijden.

De entree is helemaal gratis. Er is een beperkt aantal zitplaatsen. Zorg dus dat je er op tijd bij bent, want vol is vol! Het Mastepinne Theater presenteert De Afscheidsshow begint om 14:30 uur en de deuren van het theater gaan om 14:00 uur open.

DOE MEE EN NEEM OP JOUW WIJZE AFSCHEID VAN PRINS ERIK D’N 1E VAN MASTEPINNELAAND

Naast enkele eigen ludieke acts is het natuurlijk de bedoeling dag het podium betreed gaat worden door acts uit Mastepinnelaand. Zo kan er met een leuke act afscheid genomen worden van Prins Erik d’n 1e van Mastepinnelaand.

Deze act kan werkelijk van alles zijn. Denk hierbij aan live muziek, dans, zingen, playbacken, een sketch, toneelstukje, voordracht, gedicht, tonpraten, goochelen of een quiz. Alles is mogelijk zolang je je maar houdt aan de volgende punten:

  • De act mag niet langer duren dan 11 minuten
  • De act moet geschikt zijn voor het hele gezin
  • De act mag ondersteund worden met muziek, foto’s en videobeelden. Deze dienen dan wel zelf tijdig digitaal aangeleverd te worden.
  • Je kan je inschrijven t/m 30 januari 2023. Wees er dus op tijd bij!

Inschrijven is vanaf heden mogelijk via het online inschrijfformulier op onze website of door te klikken op onderstaande flyer!