Deelnemerslijst optocht Mastepinnelaand 2023 bekend gemaakt

De optochtcommissie heeft na het sluiten van de inschrijvingen op zondag 5 februari 2023 de optocht samen weten te stellen. Komende zaterdag 11 februari 2023 zal er dit jaar onder het motto “Ge wit nie wa ge ziet” vanaf 13:30 uur een stoet van 23 deelnemers door de straten van Mastepinnelaand trekken.

Op zaterdag 11 februari 2023 zullen er 23 deelnemers door de straten van Mastepinnelaand gaan trekken. Deze deelnemers zijn verspreid onder de categorieën enkelingen (2), paren (1), kleine groepen (4), grote groepen (4), kleine wagens (1), middelgrote wagens (2) en grote wagens (9).

De optocht start om 13:30 uur een aansluitend zal in Dorpshuis de Spil de prijsuitreiking plaatsvinden. De prijsuitreiking voor de grote wagens zal ‘s avonds om 20:30 uur plaatsvinden.

Ook dit jaar kan er weer gestemd worden op de publieksprijs. Tussen 13:30 uur en 16:00 uur kan er via mastepinnelaand.nl/publieksprijs gestemd worden op je favoriete deelnemer. Er mag maximaal 1 keer per e-mailadres gestemd worden.

Wil je alvast weten wanneer je jouw favoriete deelnemer voorbij kan zien komen, download dan hieronder de deelnemerslijst als PDF!