Nieuwe Prins(es) Mastepinnelaand Uit ut goeie hout gesneeje tijdens 11e v/d 11e viering 2023

Over een paar weken is het weer zover en vindt op zaterdag 11 november 2023 de 11e v/d 11e viering plaats. Die avond zal er na 18 jaar eindelijk weer een nieuwe Prins(es) gepresenteerd worden onder het motto Uit ut goeie hout gesneeje. Dat betekent dus ook dat het weer bijna Sint Maarten is. Om de kinderen in Wouwse Plantage aan een mooie lampion te helpen organiseren we dit jaar wederom op zaterdag 11 november 2023 een Sint Maarten Lampion knutselmiddag in Dorpshuis de Spil.

ZATERDAG 11 novemer 2023

Van 13:30 uur tot 14:30 uur kunnen alle Mastepinnekes tussen de 3 en 12 jaar hier een eigen lampion komen knutselen. Het enige wat ze mee moeten nemen is een lege frisdrankfles.

Omdat we wel graag wilden weten wie er allemaal komen is er gewerkt met een opgaveformulier. Opgeven was mogelijk t/m woensdag 8 november 2023. Deze termijn is inmiddels verstreken en opgeven is dus niet meer mogelijk.

Op zaterdag 11 november 2023 organiseert stichting Kindercarnaval de Mastepinne vervolgens de 11e v/d 11e viering met de jaarlijkse Sint-Maarten lampionnenoptocht.

Van 18:30 uur tot 19:30 uur kunnen de kinderen langs de deuren gaan om een Sint Maarten liedje te zingen. In ruil hiervoor zullen de kinderen beloond worden met een lekkere versnapering.

Hierna zal dit jaar de 11e v/d 11e viering plaatsvinden om 19:45 uur op het kerkplein van Wouwse Plantage na afloop van de jaarlijkse Sint-Maarten lampionnenoptocht. Hier zal eerst de nieuwe prins(es) van Mastepinnelaand gepresenteerd worden die Uit ut goeie hout gesneeje zal zijn. Dit is het motto voor carnaval 2024 in Wouwse Plantage. Na 18 jaar zal er dus weer een nieuwe Prins(es) gepresenteerd worden, zorg dus dat je er bij bent!

Hierbij krijgen de aanwezigen een beker warme chocolademelk aangeboden door Stichting Carnaval de Mastepinne.  Hierna zal ook het lied gemaakt door hofkapel W’ornouwus, het nieuwe insigne voor 2024 en de overige protocolleden bekend gemaakt worden in Dorpshuis de Spil. Het officiële gedeelte start zo vroeg mogelijk zodat kinderen hierbij ook aanwezig kunnen zijn.