Inschrijvingen Optocht en Het Mastepinne Theater geopend

De optocht van 2023

Op zaterdag 3 februari 2024 trekt om 13.30 uur weer de optocht van Mastepinnelaand door de straten van Wouwse Plantage. Een dag later zal op zondag 4 februari 2024 het Mastepinne Theater zijn deuren weer openen. Het motto voor komend jaar is Uit ut goeie hout gesneeje. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf heden inschrijven voor deze evenementen.

Op zaterdag 3 februari 2024  vanaf 13:30 uur zal de eerste carnavalsoptocht van Noord-Brabant weer door de straten van Wouwse Plantage trekken. Vanaf heden kunnen deelnemers zich tot en met zondag 28 januari 2024 inschrijven voor deze optocht via de volgende link. Net als de voorgaande jaren is het ook dit jaar weer mogelijk om tijdens de optocht te stemmen op de publieksprijs.

De volgende dag op zondag 4 februari 2024 vindt opnieuw Het Mastepinne Theater plaats. Deze tweede editie draagt de naam “De Welkomstshow voor Prins Stijn”. De middag zal in een theatersfeer plaatsvinden en bevat optredens van en door échte Mastepinne en is geschikt voor het alle leeftijden. Er worden nog deelnemers gezocht voor deze middag. Inschrijven kan via de volgende link en is mogelijk t/m zondag 21 januari 2024.