Evenementen carnaval Wouwse Plantage, activiteiten

Zaterdag 30 januari 2021 – zondag 7 februari 2021

Van zaterdag 30 januari tot en met zondag 7 februari kunnen gezinnen uit Mastepinnelaand de ‘Doe Het Zelf Mastepinnekestocht‘ gaan lopen. In het dorp hangt bij verschillende huizen een Mastepin met een quizvraag. Op de pagina is een kaart te downloaden waarop alle Mastepinnen staan aangegeven. Met de goede antwoorden kunnen kinderen een elfletterig woord samenstellen en prijzen winnen. Verkleed met het gezin op pad is aanbevolen.

Zondag 31 januari 2021

12.00 uur – De Pinse Thuislunch, verzorgd door de carnavalsstichting in samenwerking met restaurant Kwizien. De lunch wordt dit jaar, op dezelfde dag tussen 11.00 en 12.00 uur, veilig thuisbezorgd bij elke deelnemer in Wouwse Plantage. Geïnteresseerden kunnen lunchpakketten bestellen via de webshop van de stichting. Een lunch voor volwassenen kost €8,50 en een kids box kost €6,50. Via een livestream eet het carnavalsprotocol van Mastepinnelaand mee met iedereen.

Zaterdag 6 februari 2021

12.00 uur – De inwoners van Wouwse Plantage maken op zaterdag 6 februari kans op carnavaleske prijzen bij ludieke wedstrijd ‘Het mooiste huis van Mastepinnelaand‘. De stichting jureert op deze dag huizen die versierd zijn met bijvoorbeeld vlaggen, gevelplaten, slingers of ballonnen. Aanmelden voor deze wedstrijd is niet nodig. De drie mooist versierde huizen worden beloond met een uniek Mastepinne-pakket.