Programma Mastepinnelaand

Zodra het programma voor 2022 bekend is vind je het hier terug en lees je alles over onze activiteiten

Ter voorbereiding op de 11e v/d 11e viering gaan we dit jaar voor het eerst samen lampionnen maken voor Sint Maarten. Dit doen we op zaterdag 30 oktober 2021. Meer informatie kan je hier vinden.

Natuurlijk houden we ook dit jaar weer onze 11e v/d 11e viering. Op donderdagavond 11 november 2021 zal in Dorpshuis de Spil zoals vanouds de nieuwe Prins, Boer, Nar en Sjampetter onthuld worden. Ook zal het nieuwe carnavalslied ten gehore gebracht worden en het nieuwe insigne onthuld worden. Meer informatie over de 11e v/d 11e viering kan je hier vinden.

We trappen de carnaval zoals ieder jaar onofficieel af met het Moederkesbal dat dit jaar op vrijdag 11 februari 2022 gehouden zal worden in Dorpshuis de Spil. Meer informatie over het Moederkesbal kan je hier vinden.

Op zaterdag 12 februari 2022 wordt de carnaval officieel geopend met het inhalen van de prins en zijn gevolg. Zorg dus dat je deze middag dus op tijd op het Gertrudisplein in Wouwse Plantage staat zodat je er niks van mist! Meer informatie over het inhalenv an de Prins en zijn gevolg vind je hier.

Na het inhalen van de Prins en zijn gevolg zal op zaterdagmiddag 12 februari 2022 de kindermiddag plaatsvinden in Dorpshuis de Spil. Die middag kunnen er weer volop spelletjes gespeeld worden, gedanst worden en genoten worden van de klanken van onze bandjes en DJ. Meer informatie over de kindermiddag kan je hier vinden.

Op zondag 13 februari 2022 gaan we samen weer lekker genieten van een uitgebreide lunch. In Restaurant Kwizien zal er een uitgebreid lunch aangeboden worden waarvan jong en oud gezellig samen van kan genieten. Zorg dat je er op tijd bij bent en eet je buikje lekker vol! Meer informatie over Lunche meej de Prins kan je hier vinden.

Ben je in de leeftijd tussen groep 6 en 15 jaar en wil je ook een échte carnavalsavond beleven? Kom dan op vrijdag 18 februari 2022 naar het colabal! Samen met de Stichting Carnaval Nispen maken we er die avond een weer een geweldig feest van. Meer informatie over het colabal kan je hier vinden.

Als eerste van Brabant trekt op zaterdag 19 februari 2022 weer de optocht van Mastepinnelaand door de straten. Je kijkt je ogen uit van al het moois dat weer voorbij komt in allerlei categorieën. Zorg dus dat je op tijd klaar staat om dit te aanschouwen. Aansluitend vind in Dorpshuis de Spil de prijsuitreiking plaats. Meer informatie over de optocht van Mastepinnelaand kan je hier vinden.

Aansluitend aan de optocht zal er in Dorpshuis de Spil het Mastepinnebal gehouden worden. Tot 1:30 uur ‘s nachts zal de grote zaal geopend zijn en kan er onder het genot van een drankje flinks gefeest worden op de muziek van onze DJ’s. Heb je ook zin in een leuk feestje? Zorg dan dat je er bij bent! Meer informatie over het Mastepinnebal kan je hier vinden.

Op zondagmiddag 20 februari 2022 gaan we onze jubileummiddag houden, want Dur Val Wa Te 44 in Mastepinnelaand. Zo’n speciaal jubileum kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Hoe deze middag er uit komt te zien en wat je allemaal kan verwachten kan je hier vinden.

Op dinsdagavond 1 maart 2022 is de carnaval weer ten einde en hebben we dan ook onze traditionele afsluitingsavond. In Dorpshuis de Spil zal er die avond weer gestemd worden op het nieuwe motto voor 2023 en afscheid genomen worden van het protocol. Als jij dus wil weten wat het nieuwe motto gaat worden moet je er die avond bij zijn! Meer informatie over de afsluitingsavond kan je hier vinden.