Optocht Wouwse Plantage Roosendaal, eerste Brabant

Zoals bekend zal er komend jaar geen optocht zijn in Mastepinnelaand, maar dit betekent niet dat we deze dag zomaar voorbij zullen laten gaan. Alle creatieve Mastepinne kunnen namelijk toch aan de slag en hun woonadres zo mooi mogelijk versieren bij “de Pinse Thuistocht”.

Wat?

Op zaterdag 6 februari 2021 is “De Pinse Thuistocht” hét alternatief voor de optocht. De bedoeling is dan ook om je huis zo mooi mogelijk te versieren. Dit kan je doen door slingers, vlaggen, ballonnen, stoepkrijt, schilderwerk of een bouwwerk te maken op je eigen woonadres. Natuurlijk kan je dit ook nog ondersteunen met muziek of een act. Je kan het zo gek niet verzinnen! Je mag hier je huis, voorgevel, oprit en voortuin voor gebruiken, zolang het maar je eigen woonadres is en dit in Wouwse Plantage staat.

Hoe?

Stichting Kindercarnaval de Mastepinne zal op basis van de opgegeven deelnemers een route samenstellen en de adressen met de prinsenwagen bezoeken om de deelnemers te beoordelen. We krijgen dus een soort omgekeerde optocht!

Wanneer?

“De Pinse Thuistocht” zal plaatsvinden op zaterdag 6 februari 2021. Het bezoek van de Prinsenwagen zal tussen 12:00 uur en 17:00 plaatsvinden, maar je krijgt tijdig te horen hoe laat we ongeveer langs zullen komen. Aan het begin van die avond zal de prijsuitreiking zijn en zullen de winnaars bekend gemaakt worden.

Meedoen aan de optocht

Schrijf je nu online in!

Deze activiteit is onder voorbehoud en kan doorgang vinden als de Covid-maatregelen dit toestaan. Mocht dit niet zo zijn dan wordt u tijdig geïnformeerd.