Het Mastepinne Theater presenteert: De Afscheidsshow

Op zondag 12 februari 2023 openen voor de eerste keer de deuren van Het Mastepinne Theater. In dit gloednieuwe evenement krijgen bezoekers een vermakelijke middag voorgeschoteld. De voorstelling zit vol met muziek, dans, humor en interactie met het publiek.

Vanwege het afscheid van Prins Erik d’n 1e van Mastepinnelaand staat de eerste editie in het teken van zijn afscheid. Het heeft dan ook de titel “De Afscheidsshow” gekregen.

Dit evenement wordt een unieke ervaring voor het hele gezin, en is geschikt voor alle leeftijden. De voorstelling begint om 14:30 uur en de deuren gaan open om 14:00 uur. De entree is helemaal gratis, maar let op! Vol is vol!

Inschrijven

Om van deze bijzondere middag een leuke show te kunnen maken hebben we natuurlijk ook acts nodig. Naast dat wij zelf enkele acts gaan doen hebben we hierbij ook de hulp nodig van deelnemers.

Wil je daarom graag meer informatie over hoe je op die middag op het podium van Het Mastepinne Theater op ludieke wijze afscheid zou kunnen nemen kijk dan bij het Online inschrijveven!