Inschrijven – Het Mastepinne Theater presenteert “De Afscheidsshow”

Op zondag 12 februari 2023 zal de eerste editie van Het Mastepinne Theater plaatsvinden met dit jaar de Afscheidsshow. Voor deze voorstelling zijn we, naast onze eigen acts, op zoek naar deelnemers.

Je kan het zo gek niet verzinnen of het zal mogelijk zijn op het podium van Het Mastepinne Theater. Denk hierbij aan het live zingen van een lied, maar playbacken mag natuurlijk ook. Misschien vind je het wel leuk om een voordracht, sketch of toneelstukje te doen. Ook het vertellen van een verhaal, gedicht of een paar goede moppen behoren tot de mogelijkheden. Misschien wil je zelf wel proberen om eens te tonpraten of een goochelact te doen? Ook een leuke quiz of een spelletje op het podium kan natuurlijk.

Zoals je al leest is werkelijk alles mogelijk! Je kan je act zelfs laten ondersteunen door muziek, foto’s of videobeelden. Deze dienen uiteraard dan wel ruim voor deze middag digitaal per e-mail aangeleverd te worden.

Hoe oud je bent maakt niet uit? Kinderen mogen meedoen, maar volwassenen zien we ook zeker graag terug op het podium! Trommel dus al je vrienden en vriendinnen bij elkaar, of ga lekker in je eentje op het podium staan.

De act mag niet langer duren dan 11 minuten en je moet wel zelf voor alle extra’s zorgen, maar dat kan je aan een échte Mastepin wel toevertrouwen.

Opgeven kan tot 20 januari 2023!

INSCHRIJFFORMULIER
Geselecteerde waarde: 0