Kindermiddag carnaval Wouwse Plantage, spelen

Al spelend en zingend carnaval vieren? En ben je nog te jong voor grotere feestjes? Kom dan met je papa en mama naar de kindermiddag in Wouwse Plantage op zaterdag 8 februari 2020!

Om 13:30 uur gaan we beginnen met het inhalen van het protocol op het Gertrudisplein. Het Protocol zal op een spectaculaire wijze ingehaald worden. Daar moet je dus zeker bij zijn!

Prins Erik d’n 1e ontvangt dan de sleutel van Mastepinnelaand, waarna we de Mastepin weer tevoorschijn halen uit het bos. Daarna gaan we in een grote stoet naar Dorpshuis De Spil waar dit jaar de kindermiddag is.

Kindermiddag in de Spil

Bij Dorpshuis de Spil gaan we een leutige middag houden met alle Mastepinnekes. We gaan weer lekker feesten, dansen, zingen, knutselen en spelletjes spelen. Natuurlijk zijn ook de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s welkom om lekker mee te feesten op deze middag.

Vergeet trouwens niet je kleurplaat in te leveren die in het midden van het boekje zit. Met deze kleurplaat maak je kans op de beste plaatsen tijdens het Lunche meej de Prins op zondag!