Smartlappenfestival Wouwse Plantage Roosendaal

Op zondag 4 februari 2018 vond in de Spil in Wouwse Plantage het jaarlijkse smartlappenfestival plaats, met als thema “Op dun bouw”. Met dit thema wisten vele artiesten wel een leuke act en muziek ten gehore te brengen. Een aantal plaatselijke en bekende artiesten stonden dan met veel plezier te zingen op het speciaal ‘op dun bouw’ aangeklede podium. De entree was wederom weer gratis. De winnaars van het smartlappenfestival die het beste op het thema inspeelden gingen naar huis met De Gouden Naan wissel Trofee en als hoofdprijs een speciale gouden metsel Troffel uit Dun Bouw.

Van het publiek uit de zaal werd de best verklede man en best verklede vrouw gekozen die er het leukste uitzag op het thema “Op dun bouw”. Tijdens deze middag waren er heel veel leuke mooie prijzen te winnen met een loterij. Deze prijzen zijn geschonken door de sponsors van het dorp en de bedrijven uit de omgeving. Hiervoor hartelijke dank namens het smartlappen team. De muziek werd wederom verzorgd door Boden-Events en HB Max Events.

Tijdens deze middag zorgden ons animatie team voor allerlei ludieke acts in de zaal en bij binnenkomst bij de ingang van De Spil. De artiesten werden op een bouwsteiger dwars door de zaal naar het podium gereden door Buurman en Buurman, wat veel lachwekkende taferelen opleverde. Deze artiesten werden tijden de middag door een vakkundige jury beoordeeld. Het was wederom een geslaagde middag.

Smartlappenfestival uitslag 2018 Op Dun Bouw

  • De eerste prijs van de artiesten ging naar de PINDORADOS.
  • De Gouden Naantrofee ging wederom naar de PINDORADOS
  • De best verklede man op het thema Op Dun Bouw is Peter Jakobs.
  • De best verklede vrouw is Buurmeisje en Buurmeisje.