Talentenjacht Wouwse Plantage Roosendaal, zingen

Op zondag 16 februari 2020 vindt om 14.00 uur de talentenjacht ‘Het Foute Songfestival’ plaats in dorpshuis de Spil in Wouwse Plantage! Met meer dan alleen smartlappen. Wil je je kunsten tonen aan een groot publiek? Of een act opvoeren? Meld je dan nu aan!

Nieuw is het karaoke-uurtje op deze middag. Zin om even in het middelpunt van de belangstelling te staan? Pak dan de microfoon! Iedereen is welkom om zijn/ haar favoriete nummer ten gehore te brengen.

Vernieuwing en ambiance

Met het grote succes van de voorgaande jaren is dus besloten om het festival te vernieuwen. Aan grappen zal het deze talentenjacht niet ontbreken en de vele artiesten zorgen voor de geweldige sfeer, zang en ambiance op deze zondagmiddag.

De organisatoren van ‘Het Foute Songfestival’ nodigt jong en oud uit om een kijkje te nemen (en misschien zelfs mee te doen!) op deze middag van ons carnavalsweekend! Entree is wederom gratis en iedereen is van harte welkom.

Meedoen aan de talentenjacht?

Meld je dan aan! De totale duur van het optreden mag maximaal 12 minuten bedragen. Muziek graag digitaal aanleveren voor zondag 19 januari 2020. Dus wil je graag optreden op deze zondagmiddag? Stuur dan een e-mail naar Toon van de Kar.