Jubileum


Jubileummiddag Première
Zondag 20 februari 2022
13:11 uur
C-Cinema Roosendaal

Wij willen iedereen de mogelijkheid geven om deze show al te zien voor hij op tv zal komen. Tijdens de jubileummiddag zal deze show dan ook op zondagmiddag 20 februari 2022 groots in première gaan.

Deze première zal plaats gaan vinden in de C-Cinema aan de Nieuwstraat 2 in Roosendaal. Vanaf 13:11 zijn de gasten op deze middag welkom. Naast de genodigden is het voor iedereen mogelijk om deze middag bij te wonen.

Vanaf maandag 7 februari 2022 kan je via deze website voor €10 per persoon een toegangskaart kopen voor deze unieke voorstelling. Hiervoor krijg je ook nog eens een drankje aangeboden en een bakje popcorn voor tijdens de voorstelling.

Deze activiteit is onder voorbehoud en kan doorgang vinden als de Covid-maatregelen dit toestaan. Mocht dit niet zo zijn dan wordt u tijdig geïnformeerd.

Let op dat u bij het bezoek aan de bioscoop ook aan de regels moet houden die hierbij horen.
Deze regels kunt u hier vinden

Op zondagmiddag 20 februari 2022 gaan we onze jubileummiddag houden, want Dur Val Wa Te 44 in Mastepinnelaand. Stichting Kindercarnaval de Mastepinne bestaat in 2022 namelijk 44 jaar.

Zo’n speciaal jubileum kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Speciaal voor dit jubileum is er door ZuidWestTV een tv-programma gemaakt. In deze bijzondere uitzending zitten verschillende oud-hoogheden van Mastepinnelaand aan de talkshowtafel en wordt de geschiedenis van carnaval in Wouwse Plantage doorlopen. Aan de hand van leuke anekdotes wordt er teruggekeken op de activiteiten die er in de loop van de jaren gehouden zijn. Natuurlijk is dit alles aangevuld met uniek foto- en videomateriaal.

Op zondag 27 februari zal dit  1 uur durende tv-programma voor iedereen uitgezonden worden op ZuidWestTV.

ZuidWestTV is te vinden middels de volgende kanalen:

  • Ziggo: kanaal 39
  • KPN: kanaal 1420
  • XS4ALL: kanaal 596
  • Telfort: kanaal 1420
  • Vodafone: kanaal 792
  • Delta en CAIW: kanaal 12